Onze prijzen:

Alle prijzen zijn aangepast aangezien het CBR geen btw meer rekent over de examens. het wordt voor de leerling dus goedkoper!!

Autorijschool pakket: 19 uur plus 1 examen € 992,00
Autorijschool plus pakket: 19 uur plus T.T.T en 1 examen € 1152,00
Autorijschool A pakket: 24 uur plus 1 examen € 1202,00
Autorijschool  A plus pakket: 24 uur  plus T.T.T en 1 examen € 1362,00
Autorijschool  B pakket: 29 uur plus 1 examen € 1412,00
Autorijschool B plus pakket: 29 uur plus T.T.T  en 1 examen € 1572,00
Autorijschool C pakket: 34 uur plus 1 examen € 1622,00
Autorijschool C plus pakket: 34 uur plus T.T.T en 1 examen € 1782,00
Autorijschool D pakket: 39 uur plus 1 examen € 1832,00
Autorijschool  D plus pakket: 39 uur plus T.T.T  en 1 examen € 1992,00

Eventueel  (in overleg) is het mogelijk om in max. 3  maandelijkse termijnen te betalen  (niet bij een spoed opleiding) tenzij er anders is afgesproken.

Alle prijzen zijn inclusief BTW , alleen op het examen is geen btw meer verschuldigd!!

Helaas zijn er veel rijscholen die leerlingen onnodig veel laten lessen.

Waardoor rijscholen hogere slagingspercentages krijgen.

In tegenstelling tot vele andere rijscholen geloven wij in eerlijk lesgeven en ons doel is om een leerling zo snel en zo goed mogelijk zijn rijbewijs te laten halen!!!

Lees daarom eerst ons gastenboek!

Eventuele extra losse lessen kosten € 42,00 (moet je wel een pakket hebben gehad)

Het her examen kost dan € 160,00  Je wordt altijd gehaald en je brengt jezelf terug (ook al wil je ergens anders naar toe)

Autorijschool Sense rijdt in Assen en in Emmen,  en alles wat ertussen ligt. Als je alleen losse lessen wilt en geen pakket dan kosten de lessen € 44,00 en het examen kost dan € 191,05, daar zitten de kosten voor een eigen verklaring bij in.

Heb je een her examen nodig dan kost deze € 163,00

Als wij het theorie examen aanvragen komt er € 10,00 administratie kosten bij.

Een les uur is ook echt 60 minuten!

Er wordt bij ons niet gebeld tijdens de lessen!

Het is duur genoeg en wij vinden dat de leerling alle aandacht nodig heeft en recht heeft op 100% inzet!  Ook worden er geen boodschappen gedaan en rij je altijd 1 op 1, geen andere leerling op de achterbank.

Je wordt thuis opgehaald en je brengt jezelf weer naar huis.

Geen stress met Autorijschool autorijles! 

Je kan al heel snel je rijbewijs halen bij ons!

Prijzen van de examens:

Theorie examen € 32,55    ( + € 10,00 als wij het aanvragen)

Theorie examen toeslag individueel € 56,45

Praktijk examen € 100,00 (plus anderhalf uur huur lesauto € 63,00) samen € 163,00

Eigen verklaring € 33,80 (kan en mag je ook zelf aanvragen. Als je een handicap hebt of ADHD enz moet je hem altijd zelf aanvragen)

Tussen Tijdse Toets € 100,00 (plus  huur lesauto ) samen € 169,00

Her examen € 100,00  (plus huur lesauto ) samen € 169,00

Faalangst examen € 145,00 (plus huur lesauto)  samen € 230,00

Tussentijdse toets (TTT) Dit is een proefexamen afgenomen door een CBR examinator.

Als je voldoende scoort voor de bijzondere verrichtingen, dan krijg je hier vrijstelling voor tijdens het echte examen.

Het kan zijn dat ik je adviseer om gebruik te maken van een TTT.

Het geeft namelijk erg veel rust tijdens het echte examen.

Je weet dan hoe het examen verloopt en zal je minder zenuwachtig zijn. Het percentage dat voor de eerste keer slaagt na het afleggen een TTT is maar liefst 30 procent hoger.

Een Tussen Tijdse Toets kost € 163,00

Praktijkexamen: Voor het praktijkexamen staat een wettelijke tijd van 55 minuten.

De tijd dat je onderweg bent is gemiddeld 35 a 40 minuten. Er is 15 minuten gereserveerd voor een gesprek vooraf en een gedeelte na het examen. Ook wordt er een zelfreflectieformulier doorgenomen die jij zelf voor het examen hebt ingevuld.

Bedragen die hier staan kloppen en worden aangepast aan de examenkosten van het CBR.

Het praktijkexamen bestaat uit drie gedeeltes.

1 Ogentest. Je moet op ongeveer 25 meter een kenteken lezen.

2 Technische vragen over de auto. Dit kan iets zijn over de banden, de motor of de knopjes op het dashboard.

3 De rit zelf . Deze bestaat uit een gedeelte zelfstandig rijden. Dit kan op diverse manieren getoetst worden. – Stukje rijden met behulp van een navigatiesysteem – Clusteropdrachten – Borden naar een bepaalde richting volgen – Rijden naar een opgegeven locatie.

Dit kunnen verschillende ,voor jou, bekende punten zijn – Bijzondere verrichtingen.

Zoals: omkeren, parkeren of stoppen Let op! Tijdens het examen verkeerd rijden is niet erg. Als het maar veilig, zelfstandig en op een logische manier wordt opgelost. De opdrachten moeten naar eigen inzicht worden uitgevoerd.

Natuurlijk geldt ook hierbij dat het veilig en logisch opgelost moet worden. Het overige verkeer is erg belangrijk en gaat altijd voor! Het kan voorkomen dat tijdens het examen wordt gevraagd om de auto even stil te zetten om een van tevoren aangegeven situatie te bespreken.

Faalangstexamen is voor kandidaten die faalangst hebben, het is een speciaal examen. Het verschil met een regulier examen is dat er meer tijd gereserveerd is. Hierdoor kan extra rust gecreëerd worden.

Hierbij valt te denken aan even stoppen onderweg of een langer gesprek voorafgaande aan het examen. Soms wordt er een wandeling gemaakt tussendoor. Er wordt echt uitgebreid de tijd genomen. De kosten liggen wel hoger € 223,00 er komt dan nog wel 23,80 voor een eigen verklaring bij (€ 246,80)  Een eigen verklaring is verplicht en deze betaal je 1 keer.

B.N.O.R. examen:  Dit examen wordt ook wel het staatsexamen genoemd. Als je vier keer gezakt bent bij het CBR moet je een BNOR examen doen. Dit vindt plaats vanuit Hotel Aduard. Daar is een speciale examinator aanwezig die gespecialiseerd is in kandidaten die het rijden moeilijk of erg spannend vinden.

Er is extra tijd gereserveerd om je meer op je gemak te laten voelen. Ook tijdens dit examen kun je bijvoorbeeld onderweg even stoppen. Bij ons betaal je niets meer voor de eigen verklaring, deze zit in de prijs van het examen ook betaal je geen inschrijfgeld bij ons. Leuk om te weten en eventueel rekening mee te houden:

 CBR,

Tussentijdse Toets leidt tot fors hoger slagings percentage Rijswijk, examencentrum. Leerlingen die voor hun eerste examen gebruik hebben gemaakt van een Tussentijdse Toets (TTT), hebben een fors hoger slagingspercentage in de categorie B. Deze leerlingen scoren namelijk maar liefst 14,6 procentpunten hoger dan leerlingen die tijdens het praktijkexamen voor de eerste keer bij het CBR komen.

Dat blijkt uit gegevens van het CBR.Het slagingspercentage van een eerste praktijkexamen zonder TTT in 2012 bedroeg 42,9%. Het slagingspercentage van een eerste praktijkexamen met TTT bedroeg in 2012 57,5%. Het slagingspercentage voor B-herexamens zonder TTT was in 2012: 43,2%. Een mogelijke verklaring voor de hogere score is dat leerlingen zich ‘zekerder’ voelen op het eerste praktijkexamen als ze een TTT hebben afgelegd.

Ze zijn al een keer bij het CBR geweest en weten wat ze kunnen verwachten. Daardoor hebben ze minder last van zenuwen, wat onnodige fouten kan veroorzaken, een andere mogelijke verklaring is dat ‘serieuze’ kandidaten of rijscholen vaker dan gemiddeld gebruik maken van een Tussentijdse Toets . Dat blijkt ook uit het feit dat de leerlingen voor B-herexamens zonder TTT fors lager scoren, terwijl ook zij voor de tweede keer bij het CBR komen. Het CBR adviseert om de toets af te leggen als de leerling ongeveer tweederde tot driekwart van de rijopleiding achter de rug heeft. Na afloop van de toets krijgt hij van de examinator een adviesformulier mee.


Bekijk ook eens:

Taxi Antwerpen  prijzenLuchthavenvervoer Zaventem prijzenAuto verkopen prijzenmijn auto verkopenauto verkopen aan centercars